fredag 22. januar 2010

Presidentens fridag!

I dag skulle egentlig være min første jobbedag på barnehjemmet, men siden presidenten ble gjenvalgt så ble det erklært nasjonal fridag. Så vi bestemte oss for å ta oss en tur opp til sentrum og sjekke ut Max Paredes, markedet.
Vi tok minibuss, eller det som på godt norsk kalles "kassebil". Dette kostet oss ca 2 kroner for en tur på ca et kvarter. Dette føltes ikke som en formue, så det gikk greit. Det som derimot var en utfordring var at etterhvert som vi kjørte ble bussen bare fullere å fullere, og det ble ikke fult før noen hang ut vinduet. Vi kom oss til slutt frem i god behold.
Det var utrolig mye kjekt å se. Mange ting og kjøpe og mange ting å gå rett forbi. En kan trygt si at lommebøkene ble litt lettere, eller BH'ene, siden den fungerer som den sikreste pengetaska for oss jenter.
Jeg er litt trøtt i dag, og vi skal tilig opp imorgen, for vi skal på utflykt til Tiahuanaco, noen inka ruiner lenger oppe i Andesfjellene. Hadde egentlig tenkt å legge opp noen bilder fra dagenb, siden innlegge ble så lite, men nette her er jo ikke akkurat high-speed. Så får se imorgen om jeg kan ha tolmodighet til å legge opp noen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar