søndag 24. januar 2010

Den store ønskedagen!

I dag var det en rar festival eller noe som startet. Det gikk ut på at en skulle kjøpe miniatyrer av hva en ønsket seg, så ville det gå i oppfyllelse iløpe av det neste året.
Der var ufattelig mye fint. Mye fint hånlaget i mange former, og mange lekebiler. Det svømmet over av mini penger, både bolivianos, dollar og euro. Hadde litt lyst å kjøpe noen penger til å bruke som monopolpenger eller lekepenger til de små hjemme.
Men jeg kjøpte noe helt annet. En papirlapp, noe nestenfirkantet rødt og svart, noe lilla og grønt og en ting som faktisk var litt rosa, men som jeg tror ikke er rosa i virkeligheten, men men. Desuten varer denne greia i to uker, så jeg har god tid til å kjøpe mer om jeg vil det.
Så gjenstår det bare å se iløpe av året hva det blir til.

Åh, må bare få vise denne fantastiske frukostblandingen jeg fant. Antar der er litt e-stoffer, men hva er livet ute E'er? Toppet det hele med jordbærmelk, siden melken her ikke akkurat er noe å skryte av, og den kommer i poser, som mye annet; Youghurt, juice, vann, nugatti og sikker mye annet.
Dette landet er ganske rart.

1 kommentar:

  1. For ein fantastisk frukostblanding. Såg jo nesten ut som noge surt smågodt. Ser bare heilt fantastisk ut å vera i bolivia. må kose deg så snakkes me plutselig :-P

    SvarSlett