lørdag 30. januar 2010

Luksuslivet leves!

Da morgenen startet, ville solen ikke opp og det regnet. Djeveltannen kunne ikke en gang sees, så planene måtte legges om. Så etter litt slumsing i sengen og ellers vasing, ble det til at vi reiste til San Miguel for litt shopping.
Og shopping ble det. Det var ikke altfor mye som ikke var bitte lite men jeg greide avsløre en ting jeg er glad i: sko. På en uke i La Paz har jeg allerede kjøp to par med sko. Et ultratøfft par med svarte joggesko og sjokkrosa sjokkdempere, til ca 65 kroner. Og idag et par med svarte ballerinasko. Jeg er veldi fornøyd.
Tiden gikk og vi måtte ha lunsj. Grillspyd og pomfri til 25 kroner er ikke å forakte. Så vi sullet litt til i byen før vi reiste på spa på hotell europa.
Det var fantastisk! Sauna, jacuzzi, badebaseng, steambad og ikke minst massasje. Noen har kanksje 15 minutt i rampelyset, men jeg hadde 45 minutt i himmelen, og jeg går nok der igjen. Det kostet tross alt mindre enn en tiendel av hva det koster i Norge. Så ja Livet i La Paz er gudd! Så får været vise imorgen om det blir tur på firhjuling.

2 kommentarer:

 1. Hallo biå.
  Ane me fullstappa kofferta på hjemturen allerede nå?? hehe
  Kos dg vidare..
  mvh Coolfunaunt (elle ant, om du vil.)Gry

  SvarSlett
 2. Kan nok kanskje ana de ja, men eg trur ikkje eg klare fylla opp to ennå, men bare vent ;)

  SvarSlett