fredag 19. februar 2010

Litt nytt

Da ble det ikke til at jeg skrev noe om karneval, som var sist helg i oruro. Men i sidespalten har både Solveig og Silje skrevet om det, så var et noe er det bare å ta seg en titt der. Det jeg kan si var at det var fantastisk, flott og fullt av vann og skumm. Nermere halvparten ble syke i ettertid.

Over til saken. Jeg har lenge gått rundt med en trang til og gjøre noe med det som er som stålull og vokser ut fra hode mitt. Det har lenge hatt lite og ingen form og egentlig bare vert der. Så da min spansklærer fortalte meg om denne plassen, Milton Felix, hihi, så måtte det slåes til.
Torsdag kveld braket det løs, etter OL sølv og gull til skiskytergutta, ut og opp til sentrum, nermere bestemt 6. august, en gate.
Der ble vi dulla og styrt med som aldrig før. Min spansk er ikke helt der enda, så jeg sa ja til det meste. Etter hvert hadde jeg aluminiumsfolie diverse plasser i håret og andre farger ellers. Akkurat der og da var jeg litt usikker på hvordan dette skulle gå, ikke akkurat som i Norge kan en si. Men etter en stund under varmehjelmen var det tid for å vaske ut, og det var deilig! Her snakker en masasje på høgt plan, som ikke tok slutt med det første. PG, som forsåvidt var ferdi med å klippe seg for ca en time siden, vil jeg si så litt sjalu ut der han stod, en skikkelig hodemasasje.
Tror egentlig det ble litt kjedelig for han å vente så lenge på Annilin og meg som skulle ha diverse farger, men han klaget vertfall ikke. Når jeg skulle begynne med klippingen ble det til at PG fikk bestemme siden min spansk ikke strakk helt til, men jeg må si meg rimelig fornøyd. Den skjeve luggen kommer nok til å irritere meg en stund, men tror det skal gå greit.

Ellers noe ant som er nytt, jeg har kjøpt meg en über-tøff mobiltelefon. Hvit, nesten som iPhone, men med skyve fullt qwerty-tastatur, noe jeg synes er ganske tøfft. Ellers er det plass til to sim-kort, så jeg kan holde meg oppdatert på den bolivianske og norske mobilen på samme tid, kjempe.

På søndag fuller Sofie åre, å dette tenkte vi å feire, så vi tar'n skikkelig ut imorgen. Vi har bestillt to suitter på fem-stjerneshotel nede i San Miguel. Her snakker vi badebasseng, jacuzzi, spa, fittness-rom, resteurant,og ellers mye luksus. Og igjen det er ikke en formue vi må ut med, pr pers ca 200, så ja, der er ganske greit her!

Snakkes etter helga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar